-
Jadłospis na tydzień 02.10-06.10.2023
Śniadanie
Bawarka , pieczywo mieszane z masłem, szynka gotowana, twarożek ze śmietaną, pomidor, ogórek.II Śniadanie
MarchewkaObiad
Zupa krem z buraka, gulasz z kaszą jęczmienną, surówka z kiszonego ogórka i cebuli, sok truskawkowy.Podwieczorek
Deser Monte, chrupki kukurydziane, herbata z miodem i cytryną.Śniadanie
Kawa zbożowa z mlekiem, pieczywo mieszane z masłem, metka, jajko gotowane, rzodkiewka, szczypior.II Śniadanie
Owoc jabłkoObiad
Zupa pieczarkowa z makaronem, kotlety schabowe, ziemniaki, surówka z marchwi i jabłka, sok brzoskwiniowy.Podwieczorek
Sałatka owocowa, herbatniki, sok pomarańczowy.Śniadanie
Lane kluski na mleku, pieczywo mieszane z masłem, miód, serek waniliowy, papryka, sałata.II Śniadanie
Owoc bananObiad
Zupa krupnik z ziemniakami, szybkie gołąbki, ziemniaki, kalafior, sok wiśniowy.Podwieczorek
Chałka z masłem, herbata z cytryną i miodem.Śniadanie
Herbata owocowa, pieczywo mieszane z masłem, parówki, ser żółty, rzodkiewka, szczypior.II Śniadanie
Owoc gruszkaObiad
Zupa brokułowa z ziemniakami, zrazy drobiowe, ziemniaki, marchewka z groszkiem, sok cytrynowy.Podwieczorek
Budyń czekoladowy ze śmietaną, woda z cytryną.Śniadanie
Kakao, pieczywo mieszane z masłem, makrela w pomidorach, twarożek ze szczypiorkiem, papryka, ogórek.II Śniadanie
Owoc ślwikaObiad
Zupa pomidorowa z makaronem, klopsy jajeczne, ziemniaki, fasolka szparagowa żółta, sok malinowy.Podwieczorek
Wafle ryżowe z dżemem, banan, herbata ziołowa.